30 Haziran 2013 Pazar

Cafe Glace







































Sıcak yaz günlerinde içinizi ferahlatacak bir tarif daha-Cafe Glace.
Geçen sene sizinle annemin özel tarifi olan Reyhan Şerbeti tarifini paylaşmıştım.Gözünüzden kaçtıysa, bu linkten tarife ulaşabilirsiniz.









































Cafe Glace Malzemeler;
Türk kahvesi
İsteğe bağlı toz şeker
Dondurma

Türk kahvesini genelde tercih ettiğiniz şekilde pişirin. Kaynama aşamasında ocaktan alın ve buzdolabında soğumaya bırakın. Koyacağınız bardağı daha önceden derin dondurucuda soğuttuktan sonra kahveyi koyabilirsiniz.Üstüne arzu ettiğiniz dondurma çeşidinden ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.







































Yapım: Nezrin Bakır
Fotoğraflar: Özgür Bakır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder